Crisis

Bereikbaarheid

De Praktijk voor Psychotherapie biedt zorg binnen kantoortijden. Wij beantwoorden uw e-mails en telefoontjes meestal zo snel als mogelijk, maar niet altijd. Indien uw hulpvraag niet kan wachten adviseren wij u met uw huisarts of na 17.00 uur met de huisartsenpost contact op te nemen.

Als u al als cliënt bij ons bent ingeschreven en mocht u in een psychische noodtoestand verkeren, dan kunt u tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Indien nodig zullen we -binnen kantoortijden- dan contact opnemen met uw huisarts en overleggen wat op dat moment het beste is om te doen.

Gedurende de avond/nacht/weekenden kunt u in crisis terecht bij de huisartsenpost. Deze zal beoordelen of het inzetten van de crisisdienst van de GGZe noodzakelijk is.


Centrale huisartsenpost Zuid-Oost  Brabant

Michelangelolaan 2, 5623 EJ Eindhoven

Telefoon 0900-8861, (€ 0,10 per minuut)
 

Sensoor

Tijd en aandacht is een schaars en kostbaar goed. Sensoor heeft daarom een unieke plaats in de samenleving. Het hele jaar door, dag en nacht, biedt Sensoor een luisterend oor via telefoon, chat en e-mail. Dit is mogelijk dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, zij luisteren met tijd en echte aandacht naar ieder verhaal, zie website Sensoor.

Sensoor, tel 0900 0767,  5 ct. p/m.

113 Online

Een andere mogelijkheid voor als als je in crisis bent. Je kunt -en/of je naasten- 24/7 anoniem gebruik maken van 113. Er zijn verschillende mogelijkheden, zie website www.113.nl

113 Online, tel. 0900 0113, 5 ct. p/m.

Waarneming

Binnen de praktijk wordt voor elkaar waargenomen indien nodig. Als de praktijk langer durend gesloten is wegens vakantie of ziekte, hebben wij een samenwerking met collega’s voor waarneming. U wordt daar dan van op de hoogte gesteld.

Spoed?

0900-8861
(€0,10 per min.)

Bereikbaar: werkdagen van 17.00 tot 8.00 uur en
weekend / feestdagen 24 uur


U kunt mogelijk ook terecht bij de crisisdienst van de GGZe.