Netwerk regio Eindhoven

Netwerk psychotherapie regio Eindhoven 

Als zelfstandige praktijk voor psychotherapie zijn we aangesloten bij het Netwerk Psychotherapie Eindhoven e.o. Dit netwerk bestaat uit een groep van vrijgevestigde psychotherapeuten welke regelmatig overleg met elkaar voeren om eigen en gezamenlijke professionaliteit te bevorderen. Wij zijn al vele jaren werkzaam als psychotherapeut en hebben gezamenlijk een brede expertise. Ieder van ons is BIG geregistreerd en lid van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten).

Enthousiasme voor ons vak, en de wens dit goed en zorgvuldig uit te oefenen, bindt ons. Indien nodig kunnen we verwijzen naar elkaar of voor elkaar waarnemen tijdens afwezigheid.

Eveneens zijn er kleinschalige samenwerkingsovereenkomsten met andere Basis & Specialistische GGZ aanbieders in de regio. Voor een meer multidisciplinaire samenwerking werken we samen met psychiaters in de regio. De onderlinge lijnen zijn hierdoor kort, hetgeen het verloop van de behandeling ten goede kan komen.

Psyned

Voor ondersteuning bij de bedrijfsvoering is de praktijk aangesloten bij Psychologen Nederland (Psyned).